podcasten

"Hvem skal hjælpe mormor?" 

- tager dig med på en utrolig rejse ind i hjertet af omsorgsrevolutionen af ældreplejen.

 

Som din vært er jeg, Marianne Walter,  sygeplejerske og stifter af Just Care, og jeg er på en mission for at lave en ægte revolution. Men jeg er ikke alene. Omsorgsrevolutionen skabes af stemmerne, historierne og dedikationen fra dygtige og omsorgsfulde mennesker fra hele Danmark, der alle har en vigtig stemme.

 

I hver episode vil jeg præsentere dig for en ny gæst - en person med en inspirerende historie og en ekstraordinær tilgang til livet, sundhed, service, politik, erhvervslivet som alt sammen er med til at skabe en alderdom man kun kan glæde sig til.

 

Du vil møde pårørende, ældre over 100 år, aktivister, erhvervsfolk, politikere, sundhedspersoner og mange flere, der deler deres berigende indsigter og visioner til gavn fra omsorgsrevolutionen.

 

Lad os sammen udforske, inspirere og tage aktiv del i at skabe en omsorgsrevolution af ældreplejen. Del derfor meget gerne episoder med dine venner, familier og kollegaer. "Hvem skal hjælpe mormor?" er ikke bare en podcast, det er en bevægelse. Og du er med.

 

Tag plads, lyt med og lad dig inspirere. Velkommen til omsorgsrevolutionen.

Podcast

Hvem skal passe mormor Just Care ApS (2)

Jeg er et menneske, som her hjertet med i alt hvad jeg laver. Med min mangeårige erfaring som sygeplejerske, erhvervskvinde og min ukuelige vilje til at gøre en forskel for ældre og pårørende, har jeg stiftet Just Care.

Just Care udspringer af et dybfølt ønske om at skabe en omsorgsrevolution af ældreplejen, så du kan glæde dig til at blive ældre.

Marianne Walter, Sygeplejerske & stifter af Just Care