Hvad siger vores kunder?

Anbefalinger

Jeg havde min hjælper fra Just Care med til bryllup i familien. Just Care sørgede for at jeg var til frisør inden brylluppet og ledsagede mig ud og købe nyt tøj.

På dagen kom Just Care og hjalp mig i tøjet, lagde makeup, satte hår, kørte mig og var med under hele festen. Just Care havde tænkt på det hele og havde blandt andet en pude og tæppe med, så jeg kunne hvile lidt på turen fra kirken til brylluppet.

Jeg var med i hele 7 timer, det havde jeg aldrig turde håbe på. Jeg var så glad fordi mine pårørende også havde overskud og glæde til festen, fordi Just Care hjalp mig med det hele.

Efter festen blev jeg kørt hjem af Just Care og blev hjulpet i seng, jeg sov så dejligt den nat. Sikke en minderig dag jeg tænker tilbage på med stor glæde.

Dagmar Nielsen

Jeg har for nyligt mistet min kære hustru Anna, som jeg har været gift med i over 60 år.

Mine pårørende har givet mig den bedste gave jeg kan ønske mig, Just Care kommer to gange om ugen og besøger mig.

Egentlig kan jeg godt klare mig selv i hverdagen, men mine børn og jeg selv kunne mærke, at jeg efter min hustrus død, var begyndt at holde mig mere for mig selv, sorgen tog over og jeg havde ikke den samme livslyst.

Nogle dage er bedre end andre, men når Just Care kommer så bliver jeg hjulpet til at holde fokus på det positive og glæden i livet, for vi hygger os sådan. Vi spiller kort, går tur i haven og plukker de blomster som min hustru elskede, vi taler om alle minderne, taler om livet og går ture sammen, også op på kirkegården.

Just Care har også lært mig at spise mere grønt og sundt. Jeg har købt en Vitamix blender og vi laver suppe og smoothies og spiser sammen. Det er så dejligt nemt, så selv jeg kan finde ud af det.

Besøg fra Just Care er den bedste gave jeg kan ønske mig, for jeg mangler jo ikke noget.

Peder Hansen

Det bedste ved Just Cares Rengøringspakke er, at alle kroge af vores hjem bliver gjort rent på en omsorgsfuld måde. Intet bliver glemt eller overset. Når Just Care er færdige med at gøre rent er det ikke kun rent, det dufter og føles rent, sådan rigtigt.

Just Care har altid tid til en kop kaffe sammen med os, når rengøringen er klaret. Vi får en god snak om løst og fast. Just Care hjælper med at have overblikket i vores hjem, så vi ikke længere behøver at bekymre os om sundheden i vores hjem.

Alle kan gøre rent, men det er måden Just Care gør det på, med omsorg og nænsomhed for vores hjem, vores ting og for os. Hvis du vil opleve ægte renhed samtidig med at føle dig tryg i dit hjem, så skal du vælge Just Care. Bedste anbefaling fra os.

Grethe og Ole Storm 

Første gang Just Care kom og besøgte mig, var det fordi min søde genbo havde arrangeret et besøg sammen med Just Care.

Jeg havde længe gået og klaret mig selv, men mit syn og hørelse var blevet dårligere.

Min datter bor i udlandet og mange af mine venner er gået bort, sådan er det er nå en høj alder.

Just Care kommer nu 2 gange om ugen og hjælper mig med det jeg har brug for. Jeg har været ved øjen- og ørelæge, fået nye briller, nye høreapparater og fået gode hjælpemidler i mit hjem, så hverdagen er blevet meget nemmere, Just Care har hjulpet med det hele.

Edith Madsen 

Vi stod som pårørende i en meget vanskelig situation, da vores mor, som havde svær alzheimers blev indlagt og var meget syg.

Vi oplevede desværre ikke en tilstrækkelig omsorgsfuld og kompetent behandling på sygehuset. Vi var meget frustrerede og viste ikke vores levende råd.

Vi kontaktede derfor Just Care. Den hjælp vi fik under vores mors indlæggelse og sygdomsperiode var uvurdelig. Just Care tog over på alt vedrørende pleje og behandling af vores mor.

Just Care sørgede for alt kommunikation med sygehuset og plejehjemmet. Just Care var bindeleddet i alt og hvis det ikke havde været for Just Care var vi og vores mor fortabt i systemet. Vi fik vores elskede mor hjem. Alt hvad Just Care gjorde var i dyb omsorg og med høj grad af faglighed og medmenneskelighed.

Vi følte os i den grad hjulpet som familie og det har givet os en styrke og kærlighed og har gjort vi er rykket endnu tættere sammen som familie.

Anja Larsen og familie

Jeg har altid sat en ære i at holde mine hænder, negle og hud smuk.

De seneste år er mit syn blevet dårligere og min gigt har desværre ramt mig efter et langt arbejdsliv.

Just Care kommer fast og besøger mig 1 gang hver 14. dag og efter behov, når jeg ringer.

Jeg får fast ordnet mine negle og mine hænder. Nogle spørger hvorfor jeg ikke bare går til kosmetolog men altså Just Care er meget mere end det.

Mens jeg får ordnet negle og hænder, synger vi sammen alle de skønne sange jeg elsker, mens musikken i Just Cares medbragte musik spiller med. Vi afslutter altid med den lækre smoothie, som Just Care har medbragt. Jeg anede ikke at blendede grøntsager og vilde blåbær kunne smage så godt. Efter jeg dagligt får vilde blåbær og ingefær, er min gigt faktisk blevet bedre.

Når jeg ringer efter Just Care ved behov, har jeg blandt andet fået hjælp til, ekstra grundig hovedrengøring, indkøb af gaver til mine børn, ledsagelse til shoppingcenter ved indkøb af nyt tøj og en tur i teater.

Ingeborg Elise Frederiksen 

Det bedste er at komme hjem fredag eftermiddag til en skøn weekend og Just Care har været her og gøre rent inden.

Vi kan næsten dufte det allerede når vi står ud af bilen. Just Care gør altid mere end vi forventer og glædes os med friske blomster fra haven, eller en god flaske vin når vi skal holde ferie m. fl. Just Care gør ikke bare rent, de gør det med hjertet, som var det deres eget hjem.

Vi har en travl hverdag med job, børn og så har vi også sørget for at vores forældre får besøg af Just Care 1 gang hver 14. dag 2 timer til forebyggende omsorg.

Det er en stor glæde at kunne give vores forældre den glæde og vi er meget galde for at vi alle kender Just Care så godt, det giver os en stor grad af tryghed.

Poul og Hanne Eriksen med forældre

En en periode på 6 måneder havde vi Just Care til at hjælpe os med alt. Vi havde fået sammensat en løsning, hvor Just Care var her ved os med det bedste team 24/7 for at hjælpe og pleje min hustru som desværre var blevet meget syg af hendes alzheimer og vaskulær demens.

Som familie var det vigtigt for os at have vores elskede mor og hustru, Else hjemme.

Just Care var en kæmpe resspource på alle områder som gjorde at vi som familie havde overskud og energi i en ellers meget svær tid.

Vi oplevede at  Else livede helt op, og systemet forstod på ingen måde hvad der var sket.

Else havde oplevet for første gang at få alt den kompetente hjælp og omsorg som hun i så høj grad havde brug for.

Just Care opnåede med deres team på 5 faste personer, at skabe en tryghed og ro for os som familie. Vi havde før de kom utrolig mange forskellige i vores hjem hver eneste dag, de var naturligvis søde og rare, men for Else og for os som familie var det en meget stor stressfaktor.

Vi oplevede en hel enestående tid og en hjertelig omsorg, da Just Care blev en del af vores familie.

På vegne af hele familien  Helge Østergaard Larsen

 

Vi er tre søskende, hvor én bor i Luxembourg og vi to andre bor over 100 km. fra vores mor. Vores far døde desværre for 9 år siden, så vores mor bor alene.

Vi ville hellere end gerne kunne hjælpe vores mor i hverdagen, men det er simpelthen ikke mulig pga. den lange afstand.

Vores mor har fået lidt hjælp af kommunen, men desværre blev det uoverskueligt, da der kom mange forskellige hjælpere i mors hjem. De var søde og rare, men mor blev utryg og vi sov ikke godt om natten, fordi vi fik dårlig samvittighed.

Vi har alle gode jobs og vi mangler ikke noget, det gør vores mor heller ikke og hun har til og med en stor opsparring, som vi ikke ønsker eller har brug for i arv, den skal bruges på hende selv og skønne oplevelser, mens hun er i live.

Derfor er vi gået sammen med vores mor og giver hende hjælp og omsorg fra Just Care på abonnement. Just Care kommer 2 gange om dagen.

Udover at hjælpe med alt, er mor blevet mere frisk og meget mere glad. Når vi ringer sammen er det så dejligt at høre hende glad.

Når vi skiftes til at komme på besøg i weekenden, kan vi nu være pårørende og hygge os sammen, uden at bekymre os om der ikke er rent, eller der mangler noget. Just Care har sørget for det hele. Kæmpe anbefaling herfra os.

På familiens vegne, Claus Juhl Hansen 

Vi samarbejde med, støtter og er medlem af,

Hvem skal passe mormor Just Care ApS (8)
Hvem skal passe mormor Just Care ApS (7)
Hvem skal passe mormor Just Care ApS (6)