Omsorg for livet

Hvorfor vælge os?

Det her er hvorfor

Du skal vælge os

Vores løfte

Når du vælger os, vælger du mere end bare en service - du vælger et løfte om omsorg, værdighed og tryghed. 

 

Omsorg er vores hjertesag. Omsorg er ikke blot en opgave for os, det er vores passion. Det driver os til at stræbe efter det bedste for hvert eneste menneske, vi hjælper. Fra personlig pleje til følelsesmæssig støtte, er omsorg kernen i alt, hvad vi gør. 

Dit tryghedsteam - vi er her altid for dig

Vi ved, hvor vigtig tryghed og kontinuelig omsorg er. Derfor tilbyder vi et dedikeret tryghedsteam, der altid er her for dig. Når du er kunde hos os, er du en del af Just Care omsorgsfamilien, og du har ikke kun én men  to faste tryghedspersoner. 

 

Din primære tryghedsperson er der for dig som en stabil støtte og omsorgskilde. Men vi stopper ikke der. Vi sikre din sikkerhed og velvære ved altid at have en ekstra tryghedsperson klar til at træde til, hvis uforudsete ting skulle opstå. 

 

Hvis du har brug for hjælp flere gange i døgnet 24/7 sammensætter vi det helt rigtige tryghedsteam til dig, så du altid er i bedste hænder. 

Vil være de bedste

Og det er dig der afgører om vi er det. Vi sætter altid dig, din trivsel og livsglæde i centrum. Vi tør godt spørge dig om du er mere end tilfreds med vores indsats, fordi vi ved at vores succes altid afhænger af din oplevelse. 

Vi tror på at det vi træner bliver vi de bedste til. Derfor er alle vores omsorgspersoner certificerede igennem Just Cares omsorgsakademi og vi træner løbende vores kompetencer og færdigheder.

 

Omsorg365

Omsorg365 - hvor omsorg er mere end en ydelse, det er vores værdigrundlag. Vi forstår at dit behov for omsorg ikke følger en tidsplan eller en køreliste, vi er her altid for dig, døgnet rundt, 365 dage om året. 

Vi ved at ægte velvære, trivsel og livsglæde er resultatet af omhyggelig og kontinuerlig omsorg. Uanset hvornår du har brug for os, er vi klar til at give dig den tid du fortjener, og den omsorg, du har brug for.

Velkommen til en verden af ubetinget støtte, velvære, og omsorg. 

En værdig alderdom

Vi tror på, at alderdom skal være mere end bare overlevelse indtil vi skal herfra - det skal være en tid med livsglæde og værdighed. Hos Just Care er vores mission enkel; Vi vil skabe et samfund og en fremtid, hvor hver enkelt ældre menneske, kan se tilbage på et liv, der var fyldt med sundhed, glæde og meningsfulde øjeblikke. 

 

Når du vælger Just Care, vælger du mere end bare pleje, du vælger vores løfte om at bevare din livskvalitet gennem omsorg. Vi tror på værdien af at forebygge, vedligeholde og styrke dit velvære, så du forbliver rask og livsglad. 

Vores medarbejdere; Kvalitet gennem omsorgsakademi

Når du vælger Just Care, vælger du hjælp fra mere end blot "personale". Du vælger en forpligtelse til at levere den højeste og bedste kvalitet og ekspertise, fra vores vidunderlige medarbejdere.

 

Vi er stolte af at have skabt vores eget Just Care Omsorgsakademi, hvor vores medarbejdere (som også er medejere af Just Care) gennemgår en omfattende uddannelse i Just Care modellen, der går langt ud over almindelig standard for sundhedsuddannelser. Vores omsorgsakademi inderholder en lang række af skræddesyede uddannelsesprogrammer til at opfylde de unikke behov og forventninger, som vores kunder har. 

 

Vores medarbejdere er certificeret ved Just Cares omsorgsakademi, hvilket betyder at de har bevist deres særlige ekspertise indenfor ældrepleje og omsorg. De har ikke kun de nødvendige færdigheder, men også et brændende ønske om at levere den bedst mulige omsorg til dig eller dine kære.

 

Vores medarbejdere er fantastiske rollemodeller for sundhed, omsorg og service i en klasse helt for sig selv. Service og omsorg i og med hjertet.